Undervisere

Yoga der giver dig en dejlig fornemmelse af velvære og styrke

Iyengar® Yoga - varemærket for kvalitet

Undervisere

Kirsten Millington

Jeg driver Studie Yoga som jeg åbnede 10. September 2008. Jeg er certificeret som Iyengar® Yogalærer intermediate Junior 2.

Min uddannelse har jeg taget hos Theresa Rowland i Madison, USA og efter at være flyttet tilbage til Danmark igen har jeg efteruddannet mig hos Jayne Orton i Birmingham.

Jeg underviser i Iyengar® Yoga med fokus på kroppens holdning. Vi arbejder med nøjagtighed af øvelserne. Vi tager brug af redskaber som er med til at give alle en oplevelse af ro, stabilitet og balance i kroppen.

Jeg fik interessen for yogaen igennem en veninde og blev straks grebet af det og har nu undervist siden 2006. Jeg har undervist i følgende special klasser Afstres yoga (opbyggende og afspændings yoga), Yoga for gravide, Yoga for børn, Yoga for ryg og Senior Yoga. Desuden har jeg undervist special klasser ved private arrangementer og firma Yoga i medicinal-, konsulent- og telekommunikations branchen.

 

Jeg er meget taknemmelig for alle de lærere der har guidet mig igennem årene, undervisere som Theresa Rowland, Bobby Clennell, Lois Steinberg, Kofi Busia, Roger Cole, Sri Arun, Swami Tadatmananda, Gabriella Giubilaro, Jayne Orton, Patricia Walden og mange flere. Støtten og inspirationen fra disse yogalærere samt arbejdet med eleverne gør mit liv som Yogini berigende.

Helle

Saniel-Nielsen

Jeg er certificeret Iyengar® yoga lærer. Jeg har taget min yogauddannelse hos Jette Berring og Claus Wittig i B.K.S. Iyengar Center Copenhagen. Herudover har jeg gået til yoga i 6 år hos Kirsten Millington i Studieyoga.

Min interesse for yoga startede for alvor da jeg havde gået hos Kirsten i ca. et år. Jeg mærkede hurtigt rent fysisk hvilken effekt det havde på mine dårlige knæ og ryg, og havde jeg været lidt nedtrykt inden jeg skulle til yoga, så var humøret meget bedre når jeg gik hjem. Med tiden blev interessen bare større og større og jeg havde bare lyst til at mærke mere, vide mere og studere mere om yogaens veje.

Derfor besluttede jeg at uddanne mig som Iyengar yoga lærer og se hvor det bar mig hen. Nu er jeg nået dertil hvor jeg har en stor lyst til at undervise og indvie andre i Iyengar® yogaens fantastiske verden. Vi ses i Studieyoga.