Bio

Yoga der giver dig en dejlig fornemmelse af velvære og styrke

Iyengar® Yoga - varemærket for kvalitet

Kirsten Millington

Jeg driver Studie Yoga som jeg åbnede 10. September 2008. Jeg er certificeret som Iyengar® Yogalærer intermediate Junior 2.

Min uddannelse har jeg taget hos Theresa Rowland  Studio Yoga i Madison, NJ, USA og efter at være flyttet tilbage til Danmark igen har jeg efteruddannet mig hos Jayne Orton i Birmingham

Jeg underviser i Iyengar® Yoga med fokus på kroppens holdning. Vi arbejder med nøjagtighed af øvelserne. Vi tager brug af redskaber som er med til at give alle en oplevelse af ro, stabilitet og balance i kroppen.

Jeg fik interessen for yogaen igennem en veninde og blev straks grebet af det og har nu undervist siden 2006. Jeg har undervist i følgende special klasser Afstres yoga (opbyggende og afspændings yoga), Yoga for gravide, Yoga for børn, Yoga for ryg og Senior Yoga. Desuden har jeg undervist special klasser ved private arrangementer og firma Yoga i medicinal-, konsulent- og telekommunikations branchen.

 

Jeg er meget taknemmelig for alle de lærere der har guidet mig igennem årene, undervisere som Theresa Rowland, Bobby Clennell, Lois Steinberg, Kofi Busia, Roger Cole, Sri Arun, Swami Tadatmananda, Gabriella Giubilaro, Jayne Orton, Patricia Walden og mange flere. Støtten og inspirationen fra disse yogalærere samt arbejdet med eleverne gør mit liv som Yogini berigende.