Yoga Retreat

Yoga retreat d. 24 – 29 September 2019 – UDSOLGT

Vi laver Yoga i 6 dage ude midt i Andalusines storslåede natur. Vi fordyber os i Yogaen og slapper af på dette idylliske sted. Hotellet er bygget ind i selve klipperne med rislende kilder, meditationsgrotter, pool og sauna. Vi er i de Andalusiske bjerge ca. 1 time fra Malaga lufthavn. Der er rig mulighed for dejlige vandreture i smukke lunde med bl.a. appelsin, avokado og mandeltræer. Stedet er dog så dejligt at mange bare hygger sig i de vidunderlige omgivelser. Maden er vegetarisk og helt fantastisk.

Der er mulighed for tilkøb af forskellige massager, manicure, fodterapi, voksbehandlinger m.m.

Man booker selv sit fly til Malaga. Vi snakker sammen når det er tid til at booke fly, det ender ofte altid med at vi alle får booket det samme fly så vi kan rejse sammen. Jeg arrangere samkørsel til/fra lufthavn til retreat, til dem der rejser med samme fly som mig. Pris for kørsel til og fra yogastedet er ca. 200kr.

Pris:
Ved tilmelding betales for Yogaen, 2.995 kr (ikke refunderbart)

Kost (helpension) og logi pr. person i dobbeltværelse: 440 €uro Hvis du rejser alene deles værelse med anden deltager af samme køn.
(Afregnes kontant i Euro ved ankomst til hotellet)

Tilmelding og yderligere information:
Kontakt Kirsten på tlf: 61464615 eller email: info@studieyoga.dk

Relax & Renew Retreat - Ystad Saltsjöbad

Fredag den 28. februar 2020 ankomst kl 15.00 – Søndag den 1. marts 2020

Tag en pause fra hverdagens stress og jag sammen med op til 14 andre fra Studie Yoga. Få ladet batterierne op i unikke omgivelser på Ystad Saltsjöbad, der danne rammen om dette Yoga Retreat hvor vi natuligvis fordyber os i Restorativ Yoga, Pranayama(vejrtræknings øvelser)

Ystad Saltsjöbad er et af europas mest luksuriøs spa og er en oplevelse du sent vil glemme. Her kan du opleve ro, skønne gåture langs stranden eller finde velvære i det skønne spa område der er inkluderet i prisen. Desuden er der 20% på de behandlinger du evt. bestiller selv. Ystad Saltsjöbad ligger ca. 90min kørsel fra Allerød.

Tilmelding:

Skriv til info@studieyoga.dk (max. 14 deltagere)

Tilmelding sker ved samtidig indbetaling og kan ikke refunderes.

Jeg formidler meget gerne samkørsel blandt deltagere.

Pris pr. person:

Delt dobbeltværelse: DKK 4.375,-

Enkeltværelse: DKK 4.995,-

Pris inkluderer ophold på Ystad Saltsjöbad. 5 timers Yoga undervisning, adgang til 

Lido Club spa, samt alle måltider (Morgenmadsbuffet, frokost og treretters middag)

Prisen inkluderer ikke evt. tilkøb af behandlinger, drikkevarer til frokost og middage samt transport til og fra Ystad Saltsjöbad.

Medbring: 

Et tæppe, yogabælte, 2 yogaklodser & en yogapølle. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe dette, kan jeg hjælpe med redskaber fra studie yoga