VELKOMMEN TIL STUDIE YOGA

Studie Yoga er et hyggeligt lille studie i hjertet af Allerød. Studiet ligger bekvemt på M D Madsensvej 16, 1 sal, lige om hjørnet ved blomsterforretningen “Krukkerne”. På 1. sal helt nede for enden af svalegangen, finder du Studie Yoga. Der er gratis parkering tæt ved (husk P-skiven, 3 timers parkering) S-tog er i ca 5 min. gå afstand og buslinjerne 335, 376, 381 og 385 holder lige neden for døren.

Jeg hedder Kirsten Millington og driver Studie Yoga som jeg åbnede 10. September 2008. Jeg er certificeret som Iyengar® Yogalærer intermediate Junior 3. Min uddannelse har jeg taget hos Theresa Rowland i Madison, USA og efter at være flyttet tilbage til Danmark igen har jeg efteruddannet mig hos Jayne Orton i Birmingham. Jeg fik interessen for yogaen igennem en veninde og blev straks grebet af det og har nu undervist siden 2006.

Jeg har undervist i følgende special klasser, Yoga for dårlig ryg, knæ & skulder, Restorative yoga, Yoga for gravide & Yoga for børn. Jeg underviser også på uddannelsen inde for Iyengar yoga som foregår på mentorship. Desuden har jeg undervist special klasser ved private arrangementer og firma Yoga i medicinal og telekommunikations branchen.

I Studie Yoga er alle velkommen uanset erfaring med yoga og uanset hvilken skader der ligger i kroppen. Der er gratis prøvetime til alle. Velkommen til Studie Yoga.

VELKOMMEN TIL STUDIE YOGA

Studie Yoga er et hyggeligt lille studie i hjertet af Allerød. Studiet ligger bekvemt på M.D. Madsensvej 16, 1 sal, lige om hjørnet ved blomsterforretningen “Krukkerne”. På 1. sal helt nede for enden af svalegangen, finder du Studie Yoga. Der er gratis parkering tæt ved (husk P-skiven, 3 timers parkering) S-tog er i ca 5 min. gå afstand og buslinjerne 335, 376, 381 og 385 holder lige neden for døren.

Jeg hedder Kirsten Millington og driver Studie Yoga som jeg åbnede 10. September 2008. Jeg er certificeret som Iyengar® Yogalærer intermediate Junior 2. Min uddannelse har jeg taget hos Theresa Rowland i Madison, USA og efter at være flyttet tilbage til Danmark igen har jeg efteruddannet mig hos Jayne Orton i Birmingham. Jeg fik interessen for yogaen igennem en veninde og blev straks grebet af det og har nu undervist siden 2006.

Jeg har undervist i følgende special klasser, Yoga for dårlig ryg, knæ & skulder, Restorative yoga, Yoga for gravide & Yoga for børn. Jeg underviser også på uddannelsen inde for Iyengar yoga som foregår på mentorship. Desuden har jeg undervist special klasser ved private arrangementer og firma Yoga i medicinal og telekommunikations branchen.

I Studie Yoga er alle velkommen uanset erfaring med yoga og uanset hvilken skader der ligger i kroppen. Der er gratis prøvetime til alle. Velkommen til Studie Yoga.