VELKOMMEN TIL STUDIE YOGA

Studie Yoga er et hyggeligt lille studie i hjertet af Allerød. Studiet ligger bekvemt på M D Madsensvej 16, 1 sal, lige om hjørnet ved blomsterforretningen “Krukkerne”. På 1. sal helt nede for enden af svalegangen, finder du Studie Yoga. Der er gratis parkering tæt ved (husk P-skiven, 3 timers parkering) S-tog er i ca 5 min. gå afstand og buslinjerne 335, 376, 381 og 385 holder lige neden for døren.

Mit navn er Kirsten Millington og jeg er ejeren af Studie Yoga, som jeg grundlagde den 10. september 2008. Jeg er certificeret som Iyengar® Yogalærer på Intermediate Level 3. Jeg har fået min uddannelse hos Theresa Rowland i Madison, USA, og efter min tilbagevenden til Danmark har jeg fortsat med at udbygge min viden hos Jayne Orton i Birmingham. Min interesse for yoga blev vakt gennem en veninde, og jeg blev straks fascineret af det. Siden 2006 har jeg haft fornøjelsen af at undervise i Yoga.

Gennem årene har jeg undervist i en række specialklasser, herunder Yoga for dårlig ryg, knæ og skulder, Restorativ yoga, Yoga for gravide og Yoga for børn. Jeg underviser også på Iyengar yoga uddannelsen. Jeg er tilknyttet som sensor ved Iyengar Yoga eksamener i Europa.”

Derudover har jeg undervist i specialklasser ved private arrangementer og firma-yoga i medicinal- og telekommunikationsbranchen.

Jeg er dybt taknemmelig for alle de lærere, der har vejledt mig gennem årene, herunder Theresa Rowland, Jayne Orton, Bobby Clennell, Lois Steinberg, Kofi Busia, Roger Cole, Sri Arun, Gabriella Giubilaro, Patricia Walden og mange flere. Støtten og inspirationen, som jeg har fået fra disse yogalærere, sammen med mit arbejde med eleverne, gør mit liv som Yogini utroligt berigende.”

I Studie Yoga er alle velkommen uanset erfaring med yoga og uanset hvilken skader der ligger i kroppen. Der er gratis prøvetime til alle. Velkommen til Studie Yoga.

VELKOMMEN TIL STUDIE YOGA

Studie Yoga er et hyggeligt lille studie i hjertet af Allerød. Studiet ligger bekvemt på M.D. Madsensvej 16, 1 sal, lige om hjørnet ved blomsterforretningen “Krukkerne”. På 1. sal helt nede for enden af svalegangen, finder du Studie Yoga. Der er gratis parkering tæt ved (husk P-skiven, 3 timers parkering) S-tog er i ca 5 min. gå afstand og buslinjerne 335, 376, 381 og 385 holder lige neden for døren.

Mit navn er Kirsten Millington og jeg er ejeren af Studie Yoga, som jeg grundlagde den 10. september 2008. Jeg er certificeret som Iyengar® Yogalærer på Intermediate Level 3. Jeg har fået min uddannelse hos Theresa Rowland i Madison, USA, og efter min tilbagevenden til Danmark har jeg fortsat med at udbygge min viden hos Jayne Orton i Birmingham. Min interesse for yoga blev vakt gennem en veninde, og jeg blev straks fascineret af det. Siden 2006 har jeg haft fornøjelsen af at undervise i Yoga.

Gennem årene har jeg undervist i en række specialklasser, herunder Yoga for dårlig ryg, knæ og skulder, Restorativ yoga, Yoga for gravide og Yoga for børn. Jeg underviser også på Iyengar yoga uddannelsen. Jeg er tilknyttet som sensor ved Iyengar Yoga eksamener i Europa.”

Derudover har jeg undervist i specialklasser ved private arrangementer og firma-yoga i medicinal- og telekommunikationsbranchen.

Jeg er dybt taknemmelig for alle de lærere, der har vejledt mig gennem årene, herunder Theresa Rowland, Jayne Orton, Bobby Clennell, Lois Steinberg, Kofi Busia, Roger Cole, Sri Arun, Gabriella Giubilaro, Patricia Walden og mange flere. Støtten og inspirationen, som jeg har fået fra disse yogalærere, sammen med mit arbejde med eleverne, gør mit liv som Yogini utroligt berigende.”

I Studie Yoga er alle velkommen uanset erfaring med yoga og uanset hvilken skader der ligger i kroppen. Der er gratis prøvetime til alle. Velkommen til Studie Yoga.