Et skræddersyet retreat til erfarne Iyengar yogalærere, Yogalærere på vej til Level 2 og dem, der er i gang med uddannelse til Level 1

YogaLab Retreat 2025!

Datoerne 25.-27  april 2025 tager vi afsted igen til denne magiske oase midt i den svenske skov, kun 2,5 timers kørsel fra København.

Oplev en weekend fyldt med yoga, fordybelse og fornyet energi. Vil du med?

Sikre din plads ved at sende en e-mail til info@studieyoga.dk for tilmelding og yderligere information

Om stedet “Skoven kalder”

En smuk oase midt i den svenske skov, kun 2,5 timers kørsel fra København. Direkte adgang til en smuk sø med saunahus og badebro. Små, hyggelige hytter spredt 50-200 meter væk fra hovedhusene, hvor du finder pejsestue, yogasal, spisesal, brændeovn og faciliteter som bad og toiletter. Retreat-centeret er omhyggeligt designet med æstetik og komfort i tankerne. Hytterne og faciliteterne er indrettet med naturlige materialer, der smelter sammen med skovens omgivelser og skaber en autentisk og behagelig atmosfære. Du kan nyde dine måltider i den hyggelige spisesal, hvor lokale, økologiske ingredienser bruges til at skabe sund og velsmagende mad, der nærer både krop og sjæl.  En ideel plads til at fordybe dig i naturen, slappe af og dyrke yoga

Adresse: Ryd, Blekinge, Sverige

Hvad kan du forvente?

    • En dyb indsigt i Iyengars tilgange og metoder, der vil forny din tilgang til din yogapraksis og undervisning. Vi sætter fokus på at forberede til en evt. fremtidige Level 2 eksamen med omhyggelig målrettethed.
    • Et unikt fællesskab med erfarne lærere, hvor du kan udveksle viden, drøfte udfordringer og støtte hinanden på din spændende yogarejse.
    • Inspirerende udfordringer med asana på niveauerne Level 2 – 3.
    • Vi vil arbejde på tekniske detaljer, præcision og sekvensering
    • Uanset hvor du befinder dig på din vej, vil denne weekend give dig en enestående mulighed for at intensivere din praksis, finpudse dine færdigheder og dele din viden med ligesindede lærere.
    • Der vil også være tre sessioner med saunagus, beriget med æteriske olier, der giver dig mulighed for at slappe af og styrke din krop.
    • Afslapning i det hyggelige saunahus og mulighed for en forfriskende dukkert i den smukke sø midt i skoven, hvor du kan finde tid til refleksion og fornyelse.
    • Sammen vil vi udforske dybden af Iyengar yoga og skabe et mindeværdigt fagligt fællesskab i denne weekend, der kombinerer yoga med den transformative energi fra skoven

Der er plads til max 12 deltagere på retreatet.