Uddannelse

Yoga der giver dig en dejlig fornemmelse af velvære og styrke

Iyengar® Yoga - varemærket for kvalitet

Uddannelse

 

Går du rundt med drømmen om at blive Iyengar yogalærer. Forstå mere om Asana, Yogafilosofi og din egen praksis, har du nu mulighed for at starte uddannelsen med et mentor forløb i Studie Yoga v. Kirsten Millington.

Uddannelsen er baseret på Mentorship og er for dig som ønsker et grundig og længerevarende forløb med tid til fordybelse over tre år. Det forudsættes at du har tre års regelmæssig praksis som Iyengar® Yogaelev.

 

I Mentorprogrammet (ud over opstartsmøde) vil der blive sat møder op. Vi går grundigt igennem alle yogaøvelser i pensum og gennemgår status på egen praksis. I Mentormødet vil du få hjemmearbejde vedr. Asanas, anatomi og Yogafilosofi.

 

Du skal være indstillet på at opretholde en daglig hjemme-praksis af Asana og Pranayama samt fordybelse i anatomi og filosofi.

 

Under hele forløbet forventes det af eleven deltager ugentligt i yoga klasserne i Studie Yoga v. mentor Kirsten Millington.

 

Hvis du ønsker at vide mere og ansøge om at starte på Iyengar mentor uddannelsen så send en email til info@studieyoga.dk

Teaching is a different art, but it is the best service you can do for humanity.

— B.K.S Iyengar