Iyengar® yoga

Yoga der giver dig en dejlig fornemmelse af velvære og styrke

Iyengar® Yoga - varemærket for kvalitet

Hvad betyder Yoga?

Patanjali

Ordet ”Yoga” har rod i sanskrit og betyder forening. Det er verdens ældste system til afbalancering af krop og sind, hvor både muskler, knogler, de indre organer styrkes og sindet afbalanceres. Det blev nedskrevet af Patanjali i ”Yoga Sutras”.

Patanjali var en indisk vismand, som levede for over 1700 år siden. Selve yogaen blev udviklet for flere tusinde år siden af de vise yogier - blev overgivet fra yogi til yogi - før Patanjali skrev det hele ned til brug for eftertiden.

Disse yogier forstod menneskets essentielle natur og hvor gavnligt og vigtigt det er for mennesket at leve i harmoni med sig selv og omgivelserne.

 

Ud fra Pantanjalis beskrivelser, har BKS Iyengar udviklet Iyengar® Yoga, en unik træningsmetode, som er fantastisk til at opbygge og vedligeholde vores krop. Målet for Iyengar® Yogaen er – ligesom i andre former for yoga - at forene krop og sind.

Iyengar® Yoga er en enestående og kraftfuld metode til at opnå både styrke, smidighed og afspænding i samme træningsforløb.

Iyengar® Yoga har en bred målgruppe. Hvad enten du er ung, ældre, ude af form eller i god form har skulderskader, knæskader, rygskader, hofteskader m.m

Iyengar yoga hjælpe dig til at komme i bedre form og generelt at få det bedre. Der bruges hjælpemidler, som gør det muligt at få det optimale ud af øvelserne uanset hvor smidig (eller usmidig) man er. For at sikre korrekt indlæring gives der altid både generel og individuel vejledning og instruktion.